Laviesage nutricosmetics

Echte schoonheid komt van binnenuit. Als jouw interne processen in balans zijn, straalt jouw huid dat uit. De lijn Laviesage Anti-aging bestaat uit hoogwaardige nutricosmetics. Dit zijn bouwstoffen die het lichaam weinig of niet meer kan aanmaken. Deze stoffen zijn erop gericht om jouw huid gezond te maken én te houden. Het resultaat is een veerkrachtig en stralende huid, precies zoals jij wenst! Lavisage is er opgericht om de zieke huid, zoals te herstellen eczeem, rosacea, acné te herstellen

Eet gezond

Meestal krijg ik te horen “ik eet gezond”. Dat is natuurlijk heel goed, maar omdat de productie  en fruit van groenten sneller in de supermarkt moet liggen, wordt de groei gemanipuleerd en zit er helaas in groenten en fruit te weinig aan voedingstoffen die we dagelijks moeten hebben, om het lichaam en huid genoeg aan energie te voorzien, of je moet heel veel eten. Ook de aarde is arm aan alle mineralen, vitamines.

Voedt, herstelt en beschermt

Laviesage nutricosmetics voedt, beschermt, herstelt én verbetert jouw huid. De unieke samenstelling van Laviesage zorgt voor een gezonde en veerkrachtige huid van binnenuit, doordat ze de aanmaak van collageen, elastine en vocht stimuleren. Je huid ziet er steviger en langer mooi uit. Bovendien versterkt Laviesage de effecten van een beautybehandeling en daardoor geniet jij langer van het resultaat.

Lavisage by I Shine Today