Skin Care Biodroga systems

 Voor je huid wil je het allerbeste. Het is daarom logisch dat je hoge verwachtingen hebt van jouw huidverzorgingsproducten. Ze moeten reinigen, voeden en verzorgen op een milde en effectieve manier. Bovendien wil je dat ze jouw huid niet belasten, maar juist verbeteren. En als de producten ook nog biologisch zijn, dan heb jij de ideale huidverzorgingslijn gevonden!

Biologisch en effectief

skin care Biodroga SYSTEMS is een milde en effectieve huidverzorgingslijn die voor 98% uit biologische ingrediënten bestaat. De producten zijn ontwikkeld door biologen en dermatologen en worden gemaakt met zuiver, thermaal water uit Baden en plantaardige, zeer krachtige ingrediënten. Denk hierbij aan essentiële oliën en extracten die de huid niet verstikken, maar haar zacht en gevoed maken. Het unieke Bioactive anti- age complex en het transportsysteem Derma Membraan complex zorgen samen voor een maximaal huidresultaat. De producten van Biodroga bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen.

Medische huidverbetering met Biodroga MD

Biodroga Medic skin care combineert huidverzorging en geneeskunde op een veilige en effectieve manier zónder medisch voorschrift. De producten bevatten doeltreffende ingrediënten zoals zuren, enzymen, peptiden, gestabiliseerde vitamine C, ingekapselde retinol, hyaluronzuur en dé meester van de anti-oxidanten: glutathion mimetic peptide. Biodroga zorgt ervoor dat je huid alle noodzakelijke stoffen in de juiste concentraties krijgt. En dat merk jij aan een zachte, egale en stralende huid.

Voordelen van Biodroga

Lavisage, biodroga, Toskani i shine today amersfoort
  •  voor 98 % biologisch
  •  bevat geen minerale oliën, emulgatoren, parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG
  •  bevat uitsluitend natuurlijke geurstoffen of helemaal geen geurstoffen
  • verzorgt de huid zonder haar te verstikken
  • doelgerichte en zeer efficiënte aanpak
  • zonder medische voorschriften te gebruiken

Laviesage nutricosmetics

Echte schoonheid komt van binnenuit. Als jouw interne processen in balans zijn, straalt jouw huid dat uit. De lijn Laviesage Anti-aging bestaat uit hoogwaardige nutricosmetics. Dit zijn bouwstoffen die het lichaam weinig of niet meer kan aanmaken. Deze stoffen zijn erop gericht om jouw huid gezond te maken én te houden. Het resultaat is een veerkrachtig en stralende huid, precies zoals jij wenst! Lavisage is er opgericht om de zieke huid, zoals te herstellen eczeem, rosacea, acné te herstellen

Eet gezond

Meestal krijg ik te horen “ik eet gezond”. Dat is natuurlijk heel goed, maar omdat de productie  en fruit van groenten sneller in de supermarkt moet liggen, wordt de groei gemanipuleerd en zit er helaas in groenten en fruit te weinig aan voedingstoffen die we dagelijks moeten hebben, om het lichaam en huid genoeg aan energie te voorzien, of je moet heel veel eten. Ook de aarde is arm aan alle mineralen, vitamines.

Voedt, herstelt en beschermt

Laviesage nutricosmetics voedt, beschermt, herstelt én verbetert jouw huid. De unieke samenstelling van Laviesage zorgt voor een gezonde en veerkrachtige huid van binnenuit, doordat ze de aanmaak van collageen, elastine en vocht stimuleren. Je huid ziet er steviger en langer mooi uit. Bovendien versterkt Laviesage de effecten van een beautybehandeling en daardoor geniet jij langer van het resultaat.

Lavisage by I Shine Today

Toskani 

Toskani is er voor alle soorten huidproblemen. Met een breed assortiment aan producten die volledig zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten gericht op huidverbetering, sluit dit merk perfect aan bij I Shine Today. Alle producten van Toskani zijn wetenschappelijk bewezen producten. 

Voor ieder huidprobleem een oplossing

Voor ieder huidtype en voor ieder huidprobleem is een oplossing. Dat geldt bijvoorbeeld voor acne, grove poriën, rosacea, (beginnende) rimpels of pigmentvlekken. 

I Shine Today gebruikt de producten bij de chemische peeling, de mesotherapie en micro needling behandelingen. Voor een behandeling wordt per persoon gekeken wat precies nodig is om het beste resultaat te bereiken. Op basis van samenstelling van ingrediënten vindt de behandeling plaats. Met een combinatie van diverse werkstoffen, afgestemd op de persoon, worden de huidproblemen aangepakt. Alles voor een frisse en stralende huid. 

Kwaliteit 

De producten van Toskani zijn al 30 jaar op de markt en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Toskani blijft verbeteren, evalueren en optimaliseren, om zo klanten te blijven helpen met alleen de allerbeste behandelingen. 

Benieuwd naar de producten van Toskani en benieuwd hoe jouw huid hiermee verbeterd kan worden? 

Maak dan een afspraak in bij I Shine Today