Maak kennis met Shirley

Even voorstellen

Fijn dat je een kijkje komt nemen op deze pagina. Een goed gevoel is erg belangrijk, daarom stel ik mijzelf graag even voor. Mijn naam is Shirley Hendriksen en ik ben een ANBOS gediplomeerde huidprofessional. Mijn beautysalon, I Shine Today, vind je in Amersfoort.

Kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht is kenmerkend voor mijn werkwijze. Mijn passie voor het verbeteren en verjongen van de huid zet ik graag in om een gezonde, stralende én vitale huid te creëren. De behandelingen die ik bied zijn erop gericht om op het herstellen, verbeteren én verjongen van de huid.

Begin op tijd om je huid preventief te behandelen

In mijn salon komen vrouwen van alle leeftijden. Toch zie ik het een beetje als mijn ‘missie’ om jonge vrouwen te laten zien hoe belangrijk het is om op tijd te beginnen met de juiste verzorging. Als je rond de dertig bent, zie je misschien nog geen rimpels, maar de fijne lijntjes gaan voorzichtig komen. Door op tijd te beginnen om je huid op de juiste manier te behandelen, zul je een voorsprong hebben voor later! Want een oudere huid krijgen we allemaal, maar als we kunnen kiezen, het liefst zo mooi en egaal mogelijk!

Specialist op het gebied van huidverbetering

Mijn specialiteiten op het gebied van huidverbetering zijn liftende- en verstevigende massagetechnieken. Deze massages werken écht als een natuurlijke facelift. Tevens maak ik gebruik van innovatieve apparatuur en werkstoffen (cosmeceuticals). Dit alles bij elkaar zorgt voor een stralende, jonge en gezonde huid.

Uiteraard vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. Daarom volg ik vele trainingen en cursussen om mijn vakkennis op het gebied van huidverbetering en verjonging op niveau te houden.

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat een mooie buitenkant echt van binnenuit komt. Ik merkte dat een gezond lichaam goed samenwerkt met de cosmeceuticals die we van buitenaf aanbrengen. Soms is het ook nodig om de juiste vitamines, mineralen en zouten aan te vullen als we een behandeling starten. Een gezonde leefstijl draagt bij aan een mooi, stevig en stralend gezicht. 

Tevens ben ik visagiste en draai ook al wat jaartjes in de televisiewereld mee. We weten allemaal dat innerlijke schoonheid belangrijk is, maar toch wil ik graag het “glitter en glamour” gevoel geven zonder jezelf erin te verliezen.

Huidinstituut I Shine Today

I Shine Today is gevestigd in Amersfoort, waar je in een ontspannen sfeer alles even kan loslaten. Onze uiterst gespecialiseerde behandelingen worden op maat samengesteld na een eerste huidanalyse. Lees hier meer over de behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Anbos

I Shine Today is lid van de branchevereniging ANBOS. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Wilt je weten wat I Shine Today voor jouw huid kan betekenen? Maak dan een intake-afspaak of bel mij voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Maak  kennis met Shirley Hendriksen van I Shine Today Amersfoort