Schoonheidssalon I Shine Today 

In de I Shine Today Schoonheidssalon kunt u in een ontspannen sfeer even helemaal tot uzelf komen op een Wellness bank met verschillende massagestanden.
Wij bieden u uiterst gespecialiseerde behandelingen, gebaseerd op uw huidtype en wensen.

Innovatie en ervaring

Door lering te trekken uit mijn ervaringen kan I Shine Today u het meest innovatieve bieden van wat er op de markt is. Zo werken we met hoogwaardige professionele huidverzorging en met innovatieve apparaten. Alle producten en behandelingen hebben we met de grootst mogelijke zorg voor u uitgekozen.

Tevens zijn er doeltreffende korte behandelingen voor diegenen die leven in een drukke maatschappij en zichzelf weinig tijd gunnen.

Anbos

I Shine Today is een moderne schoonheidssalon en lid van de branchevereniging ANBOS. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Maak kennis met Shirley

Even voorstellen

Mijn naam is Shirley Hendriksen, een ANBOS gediplomeerde schoonheidsspecialiste, met een passie voor huidverzorging en huidverbetering. Ik wil u het gevoel van weldaad, zorg en aandacht meegeven zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

In de loop der jaren is mijn interesse in huidverbetering gegroeid; ik heb me hierin dan ook verder gespecialiseerd. Om mijn vakkennis te vergroten, en altijd op niveau te houden, volg ik vele trainingen. Deze trainingen en mijn ervaringen zorgen ervoor dat ik mezelf specialist mag noemen op meerdere vlakken binnen mijn vakgebied.

Door een persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat een mooie buitenkant echt van binnenuit komt. Hierdoor werd mijn belangstelling naar voeding supplementen voor de huid vergroot, wat betekent dat een gezonde leefstijl bijdraagt aan een mooi, stevig en stralend gezicht.

Tevens ben ik visagiste en draai ook al wat jaartjes in de TV-wereld mee. We weten allemaal dat een innerlijke schoonheid belangrijk is, maar toch wil ik u het “Glitter en Glamour” gevoel geven zonder uzelf er in te verliezen.

Wilt u weten wat I Shine Today voor uw huid kan betekenen? Bericht me dan snel of bel.

Ik zie u heel graag verschijnen!

 

Maak  kennis met Shirley Hendriksen van I Shine Today Amersfoort