Maak kennis met Shirley

Even voorstellen

Mijn naam is Shirley Hendriksen, een ANBOS gediplomeerde Huidprofessional, met een passie voor het verbeteren en verjongen van de huid. Ik vind het belangrijk mijn clienten het gevoel van kwaliteit, zorg en aandacht voor de huid mee te geven. Mijn behandelingen zijn erop gericht om je huid te herstellen, op te bouwen, te verbeteren en te behouden; kortom GEZOND, stralend en vitaal te maken. Ik volg vele trainingen om mijn vakkennis op het gebied van huidverbetering en verjonging te vergroten en altijd op niveau te houden.

Mijn specialiteiten zijn liftende- en verstevigende massagetechnieken. Deze massages werken echt als natuurlijke facelift.  De Manual Face Lifting gaat verder dan alleen bindweefsel. Tevens maak ik gebruik van innovatieve apparatuur en werkstoffen. (cosmeceuticals) Dit alles bij elkaar zorgt voor een stralende, jonge en gezonde huid. 

Door een persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat een mooie buitenkant echt van binnenuit komt. Ik merkte dat een gezond lichaam met voldoende en juist vitamine, mineralen, zouten goed samenwerkt met cosmeceuticals die we van buiten af aanbrengen. Hierdoor kan je huid meer hebben.  Hierdoor werd mijn belangstelling naar voeding-supplementen voor de huid vergroot.  Een gezonde leefstijl draagt bij aan een mooi, stevig en stralend gezicht. Wie wil dit niet.

Tevens ben ik visagiste en draai ook al wat jaartjes in de TV-wereld mee. We weten allemaal dat een innerlijke schoonheid belangrijk is, maar toch wil ik u het “Glitter en Glamour” gevoel geven zonder uzelf er in te verliezen.

Huidinstituut I Shine Today

In de I Shine Today Schoonheidssalon kunt u in een ontspannen sfeer even helemaal tot uzelf komen op een Wellness bank met verschillende massagestanden. Wij bieden u uiterst gespecialiseerde behandelingen, gebaseerd op uw huidtype en wensen.

Anbos

I Shine Today is lid van de branchevereniging ANBOS. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.

Wilt u weten wat I Shine Today voor uw huid kan betekenen? Bericht me dan snel of bel.

Ik zie u heel graag verschijnen!

Maak  kennis met Shirley Hendriksen van I Shine Today Amersfoort