Maak kennis met onze huidspecialist Shirley

Even voorstellen

Uw schoonheidsspecialiste Shirley bij I Shine Today - Schoonheidssalon Amersfoort

Zodra je bij een huidspecialist of schoonheidssalon binnenstapt, is het fijn om een prettig gevoel te ervaren. Het ondergaan van een gezichtsbehandeling is namelijk best persoonlijk. Daarom vertellen we graag meer over onze salon. I Shine Today in Amersfoort is opgericht door mij, Shirley Hendriksen. Als gediplomeerde huiddeskundige heb ik een passie voor het verbeteren en verjongen van de huid.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom en prettig voelt in de salon, daarom is kwaliteit, zorg en oprechte persoonlijke aandacht kenmerkend voor mijn werkwijze. In de salon komen mannen en vrouwen van alle leeftijden. Of je nu preventief aan de slag wilt om je huid mooi en gezond te houden, huidproblemen hebt of gericht aan de slag wilt met huidverjonging; voor iedereen maak ik een behandelplan op maat.

Specialist op het gebied van huidverbetering

Mijn specialiteiten op het gebied van huidverbetering zijn liftende- en verstevigende (bindweefsel)massagetechnieken. Deze massages werken écht als een natuurlijke facelift. Tevens maak ik gebruik van innovatieve apparatuur en werkstoffen (cosmeceuticals).

Uiteraard vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. Daarom volg ik vele trainingen en cursussen om mijn vakkennis op het gebied van huidverbetering en verjonging op niveau te houden.

Door mijn persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat een mooie buitenkant écht van binnenuit komt. Ik merkte dat een gezond lichaam goed samenwerkt met de cosmeceuticals die we van buitenaf aanbrengen. Soms is het ook nodig om de juiste vitamines, mineralen en zouten aan te vullen als we een behandeling starten. Een gezonde leefstijl draagt bij aan een mooi, stevig en stralend gezicht. 

Begin op tijd om je huid preventief te behandelen

In mijn salon komen mannen én vrouwen van alle leeftijden, zowel voor huidverbeterende behandelingen als het waxen van mannen.

Ik zie het een beetje als mijn ‘missie’ om jonge mensen te laten zien hoe belangrijk het is om op tijd te beginnen met de juiste verzorging. Als je rond de dertig bent, zie je misschien nog geen rimpels, maar de fijne lijntjes gaan voorzichtig komen. Door op tijd te beginnen om je huid op de juiste manier te behandelen, zal je een voorsprong hebben voor later! Want een oudere huid krijgen we allemaal, maar als we kunnen kiezen, het liefst zo mooi en egaal mogelijk!

Huidinstituut I Shine Today

I Shine Today is gevestigd in Amersfoort, waar je in een ontspannen sfeer alles even kan loslaten. Onze uiterst gespecialiseerde behandelingen worden op maat samengesteld na een eerste huidanalyse. Lees hier meer over de behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging.

Wilt je weten wat I Shine Today voor jouw huid kan betekenen? Maak dan een intake-afspaak of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Maak kennis met Shirley Hendriksen van I Shine Today Amersfoort