Huidverjonging – Behandelingen om de huid van je gezicht te verjongen

Het hoort erbij: ouder worden. En dat geldt ook voor je huid. Vanaf je 30e ontstaan – eigenlijk al eerder, maar dat willen we niet weten – de eerste tekenen van veroudering van de huid. Je poriën worden grover, je huid ontwikkelt pigment, je krijgt een hier en daar een rimpeltje en je merkt dat je huid wat slapper wordt.  

Je huidleeftijd past niet écht meer bij je leeftijd, want eerlijk is eerlijk: je huid ziet er ouder uit dan dat je eigenlijk bent. Dat ligt niet zo zeer alleen aan je huid zelf, maar ook aan de levensstijl. Hoe leuk feestjes en een drankje ook zijn, het is – helaas – funest voor je huid. 

Gelukkig ben je bij I Shine Today in Amersfoort op de juiste plek om aan de slag te gaan met huidverjonging, zodat jij – zonder botox of fillers – met een natuurlijke oplossing gaat voor een resultaat op de lange termijn. 

Grove poriën en oneffenheden verwijderen

De fruitzuurpeeling/ chemische peeling is de perfecte oplossing. De huid maakt weer nieuwe, gezonde cellen aan voor een stralende, gladde huid. 

Klik hier voor de fruitzuurpeeling behandeling

Een ‘facelift’ zonder operatie en rimpels verwijderen op natuurlijke wijze

Micro needling zorgt voor natuurlijke huidverjonging van binnenuit en is tevens de perfecte, preventieve manier om rimpels te voorkomen en te verminderen. 

Klik hier voor de Microneedling behandeling

Je huid verstevigen

Met de PRX skin booster zie je direct resultaat: een gladde, stevige en vollere huid.

Klik hier de PRX skin booster behandeling

Je huidstructuur verbeteren

Met een oxygeneo zuurstofbehandeling zorg je voor een optimale opname van actieve stoffen in de huid voor een verbeterde huidstructuur, betere doorbloeding, meer zuurstofvoorziening en een boost voor de huid. 

 Klik hier voor de oxygeneo zuurstofbehandeling

Vitale en gladde huid

Perfecte behandeling bij lijntjes, de eerste rimpels en een verslapte huid. De micro-meso therapie zorgt voor een vitale en gladde huid.

 Klik hier voor de micro meso therapie behandeling