Radiofrequentiebehandeling Amersfoort

Tijdens het ouder worden komt het vaak voor dat de huid verslapt. Een bijkomend verschijnsel is het verslappen van de kaaklijn en het bekende ‘hamsterwang-effect’. Dit komt omdat het collageen in de huid vermindert. Speciaal voor deze klachten is een radiofrequentiebehandeling met de Tripollar ideaal! Deze behandeling is ideaal voor fijne lijntjes en rimpels.

De werking van radiofrequentie

De radiofrequentie zorgt ervoor dat alle lagen van de huid tegelijk worden verwarmt, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte, waardoor de temperatuur stijgt. Onder invloed van warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen.

Door het inkrimpen van collageenweefsels en vetcellen wordt de huid gelift, verstevigt en verstrakt. Dit resultaat is direct zichtbaar. Na de behandeling blijft het proces doorgaan. Na een aantal aansluitende behandelingen zal nieuw collageen ontstaan. Daarom raden wij altijd een kuur van behandelingen voor een mooi en duurzaam resultaat.

Prijslijst Radio Frequent behandeling

Prijzen radiofrequentiebehandeling

Wil je kennismaken met onze werkwijze en ben je benieuwd naar een radiofrequentiebehandeling? Boek dan een intake-afspraak van 60 minuten. Onze salon is gevestigd in Amersfoort.

 

Radio Frequent behandeling + lichttherapie ( 60 minuten) € 95,-

Radio Frequent + OxyGeneo + lichttherapie (90 minuten) € 145,-

 

Kuurbehandelingen worden gepersonaliseerd om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen

Radiofrequentiebehandeling Amersfoort