Bindweefselmassage in Amersfoort

Een natuurlijke facelift, maar dan zonder botox of fillers? Het kan! Door middel van een bindweefselmassage, geschikt voor vrouwen én mannen, ga je huidveroudering tegen. Door huidverbeterende– en verjongende technieken te gebruiken, zorgen we dat de cellen goed doorbloed worden. Zo worden de spieren in het gezicht steviger en sterker. De huid en contouren in je gezicht voelen voller en strakker aan. Door het combineren van verschillende kneedtechnieken, wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Ook gebruiken we o.a. kneedtechnieken die gericht zijn op collageen en elastine. Dit noemen we ook wel een ‘rimpelbehandeling zonder naalden’. De andere massagetechnieken zijn gericht op de onderste lagen van de huid (zoals de gezichtsspieren), zodat deze weer in neutrale stand gebracht worden. Als eindresultaat merk je een stevigere en gezondere huid met een frisse en ontspannen uitstraling!

Resultaten van een bindweefselbehandeling:

 • Rimpels vervagen
 • Oogcontouren worden gladder
 • De huid oogt strakker en elastischer, verzakkingen worden gelift
 • Betere doorbloeding van huid en gelaatsspieren
 • Vochtophopingen (bijv. wallen) verdwijnen
 • Stimulatie van de natuurlijke hydratie van de huid
 • Huidconditie wordt geoptimaliseerd bijv. acne en rosacea
Lees meer

Hoe werkt een bindweefselmassage

Na de intake kijken we uitgebreid naar de huid. Zo brengen we in beeld welke plekken meer aandacht nodig hebben. Na de eerste behandeling krijgen we een helder beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Herstelt de huid snel of juist langzamer? Op basis van deze punten kunnen we na de eerste behandeling een behandelplan op maat opstellen, zodat we weten welke natuurlijke faceliftende technieken we gaan toepassen. In één behandeling worden zes weefsels aangepakt:

 • Opperhuid
 • Bindweefsel
 • Onderhuid
 • Spierweefsel
 • Peesweefsel
 • Botweefsel

Door deze zes weefsels tegelijk te behandelen, zijn er minder tot geen rimpels zichtbaar meer. Ook worden de contouren (wenkbrauwen, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté) gelift. Daarnaast krijgt de huid een enorme boost van je eigen hyaluron. Preventief behandelen tegen huidveroudering zorgt er zelfs voor dat rimpels en fijne lijntjes langer uitgesteld worden! In onze salon behandelen wij veel jonge vrouwen die ‘op tijd’ beginnen en voorkomen dat huidveroudering zichtbaar wordt.

Hoeveel bindweefselbehandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld bestaat een bindweefselmassagekuur uit minimaal 6 behandelingen, tot maximaal 12-15 behandelingen. Dit is afhankelijk van de huidige conditie van de huid. Om een goed resultaat te bereiken stellen we altijd samen een behandelplan op. Daarbij is het belangrijk om ook thuis de behandelingen te ondersteunen, des te beter zal het resultaat zijn! In sommige gevallen kan het nodig zijn om te starten met een voedingssupplement (zoals Nutricosmetics), zodat de huid eerst meer collageen kan aanmaken. Naast de bindweefselmassages zetten we doelgerichte huidverzorging in, zodat de huid het vocht optimaal vasthoudt. De resultaten van een bindweefselmassage zullen duurzaam zijn, mits de huid regelmatig onderhouden wordt. In sommige gevallen, zoals bij actieve huidproblemen, (denk aan acne of rosacea) zetten we eerst een lymfedrainage (vodder) in. Dit werkt bevorderlijk voor het natuurlijk herstel. De afvalstoffen worden zo sneller uit het lichaam afgevoerd.

Een bindweefselmassage boeken in onze salon in Amersfoort?

Wil jij ook preventief aan de slag om jouw huid te behoeden voor huidveroudering? Probeer eens een bindweefselmassage in onze salon. Boek een intakegesprek.  

Bindweefselmassage behandeling inclusief intake, eerste behandeling (120 minuten) €95,- Reiniging, peeling, massage en modules lichttherapie en lymfedrainage

Bindweefselmassage behandeling (90 minuten) €105,- Reiniging, lichttherapie, peeling, massage, (+ module lichttherapie of Lymfedrainage.)

Bindweefselmassege behandeling (60 minuten) € 75,- Reiniging, massage en module lichttherapie

Kuurbehandelingen worden gepersonaliseerd.

Deze kan worden aangevuld met een massage voor thuis en het bijpassend serum om tot een mooi en duurzaam resultaat te bekomen.

00000

bindweefselmassage amersfoort