Waarom je voor de beste buccal massage in Amersfoort bij I Shine Today moet zijn

Bindweefselmassage: dit woord is bij veel mensen die geïnteresseerd zijn in een strakkere huid wel bekend. Maar bij het woord buccal massage veert het merendeel ineens op. ‘Is dit iets nieuws? Wat is deze – ineens – hippe buccal massage? En hoe werkt het?’

Sinds bekend is dat vele Hollywood sterren een strakke huid hebben vanwege de zogenaamde nieuwe buccal massagetechniek, is het een hot item. Gelukkig heb ik goed nieuws. Bij I Shine Today kun je al jaren terecht voor een buccal massage, in Amersfoort dus. Dus ja, dat lees je goed: het is niets nieuws.

In dit artikel leg ik je uit wat een bindweefselmassage en buccal massage is, wat de resultaten zijn en waarom je voor een buccal massage in Amersfoort bij I Shine Today moet zijn.

Wat is een buccal massage?

Ben je op zoek naar een buccal massage in Amersfoort? Dan is het allereerst handig om te weten hoe een buccal massage werkt en waarin het verschilt van een bindweefselmassage. De term bindweefselmassage dekt namelijk niet helemaal de lading voor het begrip buccal massage. Bij een buccal massage wordt veel meer gemasseerd dan enkel het bindweefsel.

Een normale bindweefselmassage in Amersfoort bij I Shine Today behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Bindweefsel én andere lagen in je huid stimuleren

Om bij het begin te beginnen: bindweefsel is de laag tussen je spieren en de huid. In het bindweefsel zit elastine en collageen. Neemt de elastine en het collageen af? Dan nemen de rimpeltjes toe. Juist door het bindweefsel te stimuleren, neemt het collageen en elastine weer toe. Dit zorgt weer voor een strakkere huid.

Maar je huid bestaat uit meer lagen dan bindweefsel. En – helaas – neemt de functie en soepelheid van deze huidlagen af naarmate we ouder worden. De kwaliteit van de lagen, die ook bestaan uit spieren en vetkussentjes, vermindert. De spieren worden namelijk korter en de vetkussentjes slinken. Hierdoor gaat je huid hangen, omdat de lagen niet meer goed ondersteund worden. Ook je botweefsel – dat grotendeels uit collageen bestaat – neemt af, waardoor je kaken smaller worden. Je wangen gaan meer en meer hangen. De bekende term ‘hamsterwangen’ zegt je misschien wel iets. Iets waar we stiekem best voor vrezen, toch?

Met een buccal massage train je huidlagen van binnenuit

Gelukkig valt er iets aan die ‘hamsterwangen’ te doen. Door de grote spier die over je wang tot aan je oor loopt, te trainen – van binnenuit in plaats van buitenuit – kun je de schade beperken. Je geeft je huid een natuurlijke boost omdat alle lagen gestimuleerd worden.. Je masseert als het ware onder andere de spier. En die spier, waar het om draait, raak je niet als je enkel vanaf de buitenkant een bindweefselmassage toepast.

Alle aangezichtsspieren én vetkussentjes in de huid worden bij een buccal massage van binnenuit behandeld. Dat geldt dus ook voor het collageen. Zie het dus als een complete total body workout, maar dan voor je gezicht.

Wat zijn de resultaten van een buccal massage?

Zoals gezegd maken we bij een bindweefselmassage gebruik van technieken van buitenaf door het welbekende ‘rollen’ van de huid. Bij de uitgebreidere buccal massage van binnenuit gaat dit er dus anders aan toe. Het mooie is dat je meteen resultaat merkt én ziet.

Met een buccal massage:

  • verbeteren de contouren van je huid;
  • ontspant je huid veel meer;
  • krijgen je spieren, botten en vetkussentjes een boost;
  • verdwijnen je rimpeltjes;
  • krijg je weer een strakkere huid.

Is een buccal massage nieuw?

Nee, een buccal massage is niet nieuw. Integendeel zelfs: ik pas in mijn huidsalon in Amersfoort de buccal massage al jaren toe. De buccal massage is een grote hype, omdat veel beroemdheden naar een luxe beautyinstituut gaan waar de massagetechniek ook wordt toegepast. Laten we eerlijk zijn: het werkt. Maar het werkt al jarenlang. Jaren achter elkaar genieten mijn klanten weer van een fijne, strakke en soepele huid door de buccal massage.

Buccal massage in Amersfoort bij I Shine Today

Zonder al te veel op te scheppen: I Shine Today, dé huidsalon in Amersfoort, is groot geworden met bindweefselmassages en de – zogenaamd nieuwe – buccal massage.

Wil jij dus het beste resultaat en handen – met jarenlange ervaring – die jouw gezicht en huid behandelen? Woon je in de omgeving van Amersfoort en wil je weten of de buccal massage iets voor jou is?

Neem contact op om de mogelijkheden voor een buccal massage te bespreken.