Behandeling op maat

Voor elke eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we jouw wensen. Ook ontvang je informatie over de huid, de werking van bepaalde ingrediënten en kijken we of jouw huidige verzorgingsproducten aansluiten bij jouw huidwensen.

Daarna volgt een huidanalyse, waarbij we de conditie van je huid bekijken. Is er bijvoorbeeld sprake van een verdikte, verslapte of slecht doorbloede huid? Of heb je misschien een ondervoede, droge huid of juist een vette, onzuivere huid?

Ook andere factoren die invloed hebben, zoals weersomstandigheden, of stress, worden in het behandelplan meegenomen. Huidproblemen zoals acne, couperose, rimpels en een verslapte huid behandelen we het best door met een kuur te starten. Daarnaast adviseren we je graag over de juiste huidverzorging voor thuis.

Na de huidanalyse beginnen we met de behandeling. We bespreken alles samen en op basis daarvan kijken we waar jouw huid op dat moment de meeste behoefte aan heeft. Iedere behandeling is dus op maat en kan elke keer een verrassing zijn.

Eventuele persoonlijke wensen met betrekking tot het verwijderen van overtollige haartjes in het gezicht, het verven van wimpers en/of wenkbrauwen is extra bij te boeken.

Een ontspannen en vertrouwd gevoel is heel belangrijk, schroom daarom ook niet om je wensen aan te geven.

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd om een plan op maat te maken, het ‘Skin Treatment Plan’. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor losse behandelingen en daarnaast bieden we verschillende abonnementen aan.

Ben je enthousiast geworden en wil je weten of we een match zijn? Neem dan vrijblijvend contact op om een intake te plannen.