Deze behandeling is ideaal voor als je huid begint te verslappen en je kaaklijn inzakt en je daardoor de wel bekende hamsterwangen gaat zien. Dit komt omdat ons collageen vermindert. Deze behandeling is ook geschikt voor fijne lijntjes en rimpeltjes. 

De werking van radiofrequentie

Met RF worden gelijktijdig alle lagen van de huid verwarmt, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Onder invloed van de warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen. Door het inkrimpen van de collageenweefsels en vetcellen wordt de huid gelift, verstevigt en verstrakt, dat is het directe resultaat. Na de behandeling blijft het proces nog even in volle gang waardoor na een aantal behandelingen achter elkaar nieuw collageen zal ontstaan.

Onderhoudsbehandelingen  na een kuur zijn dan ook raadzaam voor een mooi en duurzaam resultaat.

Resultaten van deze behandeling:

Huidverstrakking (kaakcontouren)

Huidversteviging van wangen , hals en decolleté

Minder rimpeldiepte en lijntjes

Vermindering van de onderkin

 

Hoe gaat de behandeling:

Na een reiniging en een peeling of liever een zuurstofbehandeling(OxyGeneo) gaan we met een applicator met hele rustige bewegingen over de huid. Dit wordt ervaren als een heerlijke warme massage daardoor is het een prettige behandeling. Vervolgens gebruik ik de lichttherapie die de huidcellen nieuwe energie geeft. Hierdoor krijgt de huid meer energie, betere doorbloeding en betere zuurstofvoorziening. Dit licht komt tot diep in de lederhuid waar hij ook de fibroblasten gaat stimuleren om nieuw collageen aanmaken. 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

We beginnen altijd in kuurverband om collageen aan te maken, deze kuur bestaat uit 6 behandelingen.  Voor het behouden van het resultaat, is een onderhoud eens in de 6 weken geadviseerd.

Door de OxyGeneo zuurstofbehandeling toe te voegen ga je voor het beste!

 

Wat zijn nu fibroblasten?

In ons huid bevinden zich fibroblasten, deze zorgen voor de aanmaak van collageenvezels die voor ons weefsel zorgen. Naarmate we ouder worden neemt het aantal af en worden ze minder actief. Het ondersteunend weefsel wordt hierdoor minder dicht en kan dus gemakkelijk inzakken  

PRIJSLIJST:

Kom je voor het eerst naar de salon kies dan voor een intake gesprek, dit duurt 45minuten

Radio Frequent behandeling + lichttherapie ( 60 min.) € 95

Radio Frequent + OxyGeneo + lichttherapie in (75 min.) € 135

 

Kuurbehandelingen worden gepersonaliseerd om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen.