Radiofrequentiebehandeling Amersfoort

Als je ouder wordt kan de huid verslappen, je kaaklijn zakt in en de bekende hamsterwangen komen tevoorschijn. Dit komt omdat collageen vermindert. Speciaal voor deze klachten is een radiofrequentiebehandeling met de Tripollar ideaal! Het is ideaal voor fijne lijntjes en rimpels.

De werking van radiofrequentie

Met radiofrequentie worden alle lagen van de huid tegelijk verwarmt, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte, waardoor de temperatuur stijgt. Onder invloed van warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen.

Door het inkrimpen van collageenweefsels en vetcellen wordt de huid gelift, verstevigt en verstrakt. Dit resultaat is direct zichtbaar. Na de behandeling blijft het proces doorgaan. Na een aantal aansluitende behandelingen zal nieuw collageen ontstaan. Daarom raden wij altijd een kuur van behandelingen voor een mooi en duurzaam resultaat.

Prijslijst Radio Frequent behandeling

Kosten radiofrequentiebehandeling

Wil je kennismaken met onze werkwijze en ben je benieuwd naar een radiofrequentiebehandeling? Boek dan een intake-afspraak van 45 minuten, waarin we je kennis laten maken met onze Tripollarbehandeling. Onze salon is gevestigd in Amersfoort.

Radio Frequent behandeling + lichttherapie ( 60 min.) € 95

Radio Frequent + OxyGeneo + lichttherapie in (75 min.) € 135

Als aanvulling op een module € 40

Kuurbehandelingen worden gepersonaliseerd om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen

Radiofrequentiebehandeling Amersfoort