Skin Care Biodroga systems

 Voor je huid wil je het allerbeste. Het is daarom logisch dat je hoge verwachtingen hebt van jouw huidverzorgingsproducten. Ze moeten reinigen, voeden en verzorgen op een milde en effectieve manier. Bovendien wil je dat ze jouw huid niet belasten, maar juist verbeteren. En als de producten ook nog biologisch zijn, dan heb jij de ideale huidverzorgingslijn gevonden!

Biologisch en effectief

skin care Biodroga SYSTEMS is een milde en effectieve huidverzorgingslijn die voor 98% uit biologische ingrediënten bestaat. De producten zijn ontwikkeld door biologen en dermatologen en worden gemaakt met zuiver, thermaal water uit Baden en plantaardige, zeer krachtige ingrediënten. Denk hierbij aan essentiële oliën en extracten die de huid niet verstikken, maar haar zacht en gevoed maken. Het unieke Bioactive anti- age complex en het transportsysteem Derma Membraan complex zorgen samen voor een maximaal huidresultaat. De producten van Biodroga bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen.

Medische huidverbetering met Biodroga MD

Biodroga Medic skin care combineert huidverzorging en geneeskunde op een veilige en effectieve manier zónder medisch voorschrift. De producten bevatten doeltreffende ingrediënten zoals zuren, enzymen, peptiden, gestabiliseerde vitamine C, ingekapselde retinol, hyaluronzuur en dé meester van de anti-oxidanten: glutathion mimetic peptide. Biodroga zorgt ervoor dat je huid alle noodzakelijke stoffen in de juiste concentraties krijgt. En dat merk jij aan een zachte, egale en stralende huid.

Voordelen van Biodroga

– voor 98 % biologisch
– bevat geen minerale oliën, emulgatoren, parabenen, kleurstoffen, synthetische geurstoffen en PEG
– bevat uitsluitend natuurlijke geurstoffen of helemaal geen geurstoffen
– verzorgt de huid zonder haar te verstikken

– doelgerichte en zeer efficiënte aanpak
– zonder medische voorschriften te gebruiken