DS V-line collageenbehandeling Amersfoort

Het herstel van jouw huid is geen quick fix. Onze huid is een complex orgaan, die zichzelf kan herstellen met de juiste ondersteuning. Collageen is een onmisbaar eiwit in je lichaam. Je huid heeft het nodig om flexibel en sterk te zijn. Als dit belangrijke onderdeel te weinig aanwezig is, ervaar je huidproblemen of huidveroudering. En dat is iets wat onzekerheid met zich mee kan brengen. Hoewel botox, operaties of behandelingen met naalden steeds populairder worden, zie je dat toch niet zitten.

Gelukkig is daar de DS V-line collageenbehandeling in Amersfoort bij I Shine Today. Hiermee verminder en verzacht je rimpels en verstevig je de huid in je gezicht of decolleté. Zonder heftige ingrepen met naalden, operaties of botox herstel je de huid en ga je veroudering tegen. Door het gebruik van collageendraad is de DS V-line collageenbehandeling een natuurlijke oplossing en een pijnloze behandeling.

Wat is collageendraad?

Bij I Shine Today werken we met het originele collageendraad van DS V-line. Dit is op basis van viscollageen en stamcellenserum. Collageen is een soort lijm en een belangrijk onderdeel van het bindweefsel in je lichaam. Het houdt je huid stevig bij elkaar en maakt het elastisch.

Toch wordt collageen niet zomaar door je huid opgenomen, wat producten van diverse crèmes wel beweren. Door het toepassen van een nieuwe technologie met collageendraden, wordt met de DS V-line collageenbehandeling, de collageen wél opgenomen door de huid. Een collageendraad is een oplosbaar draad. Het wordt in de rimpel gelegd. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en wordt dus volledig opgenomen. Dit zorgt ervoor dat de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Het bestaande collageennetwerk wordt dus versterkt en activeert belangrijke cellen die bijdragen aan de werking van het proces.

Het wordt dus niet ingebracht met een naald. De huid neemt dus van buiten deze collageendraad op en vult de rimpel van binnen.

Hoe werkt de DS V-line collageenbehandeling?

De DS V-line collageenbehandeling starten we met het bepalen van de zone: je hals, voorhoofd, rimpels rondom de ogen, neuslippenplooi of het hele gezicht. Daarna volgt de voorbehandeling van de huid met een peeling of carboxytherapie.
Nog voordat we de collageendraden aanbrengen, wordt een serum aangebracht via dermaroller en/of cupping. Dit stimuleert de opname en vult het collageentekort aan. Hierna volgt het inmasseren van de collageendraden en sluiten we de behandeling af met een verzorging voor je huid.

Kuur of losse collageenbehandeling

Deze behandeling kan in de vorm van een kuur of losse behandeling. De losse behandeling zorgt voor een eenmalige boost en is van korte duur. De kuur van minimaal 3 behandelingen geeft het beste resultaat op lange termijn. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidconditie. Deze behandelingen zijn – om mee te beginnen – iedere 10-14 dagen. Na 3 tot 4 maanden is het tijd voor de volgende behandeling. Je huid heeft tijd nodig om te herstellen en zelf collageen aan te maken.

De DS V-line collageenbehandeling is altijd te combineren met jouw huidige behandeling.

De voordelen van collageendraden in het gezicht

Een DS V-line collageenbehandeling kan zorgen voor:

  • Meer flexibiliteit in je huid
  • Een glanzende en stralende huid
  • Belangrijke bescherming van de tweede grootste huidlaag
  • Een beter verzorgde huid
  • Rimpels die zijn gevuld van binnenuit
  • Activatie van je eigen collageenaanmaak
  • Vermindering van pigment en kleine littekens
  • Verjonging van de huid door huidversteviging

Natuurlijk verschillen de voordelen per persoon, omdat iedere huid verschillend is. Ook zijn de resultaten afhankelijk van andere factoren, zoals de staat van het bindweefsel, vetweefsel, de stevigheid van de spieren in het gezicht, je leefstijl, genetische factoren en eventuele ziekte.

Deze resultaten gelden ook voor de behandelingen van decolleté.

Nazorg van de DS V-line collageenbehandeling

Na de collageenbehandeling mag de huid 6 uur niet nat worden, zodat de werkstoffen optimaal de huid kunnen binnendringen. Ook wordt geadviseerd om 12 uur niet te sporten, niet te zwemmen en niet naar de sauna te gaan. Hierdoor ga je zweten en zweet je de werkstoffen juist uit. Zie het als een goed excuus om lekker een avondje voor de buis te hangen.

Ook wordt geadviseerd om 7 dagen direct zonlicht en zonnebank te vermijden en te smeren met een hoge SPF.

Een DS V-line collageenbehandeling in Amersfoort

Klaar om jouw huid en vooral je zelfvertrouwen een boost te geven? Dan ben jij toe aan een DS V-line collageenbehandeling. Vul hier ons online intakeformulier in of neem direct contact op met onze salon in Amersfoort. Dan gaan we samen voor het beste resultaat.

[/su_expand]
Prijslijst DS V-line collageenbehandeling

Boek een DS V-line collageenbehandeling in Amersfoort

Ben je benieuwd naar de effecten van lichttherapie voor jouw huid? Boek vrijblijvend een kennismakingsafspraak of plan een losse behandeling DS V-line collageenbehandeling in onze beautysalon in Amersfoort.

Voorbehandeling met 1 zone, 6 tot 8 collageen draden (95 minuten) €135,-

(per draad extra € 10,-)

Lichttherapie Amersfoort