Natural Face Lifting (bindweefselmassage)

Natural face lifting ( bindweefselmassage) is een manuele verjongingskuur voor vrouwen en mannen en geeft slow aging door huidverbeterende én -verjongende technieken. De huid wordt goed doorbloed en cellen krijgen hernieuwde energie. Door training van het bindweefsel en de spieren worden deze steviger en sterker, waardoor de huid en de contouren weer voller en strakker worden. Tijdens de gespecialiseerde huidanalyse kan ik precies zien waar en hoe de huid (verder) zal verouderen, de behandeling die hierop volgt geeft mij een goed beeld van de huid. Hoe reageert de huid? Houdt de huid snel vocht vast? Herstelt zij snel? Of reageert
de huid wat langzamer en is een rustige opbouw wenselijk? Welke technieken zijn de beste keuze? Nu kan ik bepalen welk behandelplan met welke Natural Face Lifting technieken de beste keuze is.

Door de combinatie van Verschillende kneedtechnieken, wordt de huid op een natuurlijke manier gelift, zonder dat uw mimiek verloren gaat. Een rimpelbehandeling zonder naald!
Door middel van de diverse massagetechnieken worden de gezichtsspieren weer in neutrale stand gebracht, waardoor de huid steviger en gezonder wordt, maar ook een frisse en ontspannen uitstraling krijgt.

Resultaten van een bindweefselbehandeling:

  • Rimpels vervagen
  • Oog contouren worden gladder
  • De huid oogt strakker en elastischer, verzakkingen worden gelift
  • Betere doorbloeding van huid en gelaatsspieren
  • Vochtophopingen (bijv. wallen) verdwijnen
  • Stimulatie van de natuurlijke hydratie van de huid
  • Huidconditie wordt geoptimaliseerd bijv. acne, rosacea

De werking van een bindweefselmassage

Natural Face Lifting

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren – wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigenhyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld
worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.

Collageen booster

Deze techniek richt zich enkel en alleen op de fibroblasten wat voor directe aanmaak van collageen, elastine en hyaluron zorgt. Het gezicht, de hals en decolleté krijgen een zéér intensieve bindweefselmassage wat de huid een ware opleving geeft en zo een jongere uitstraling krijgt door zowel volume als een mooie, stralende huidtint.

Tone Booster

Doordat bindweefsel niet werkt op de spieren en niets aan verslapping kan doen is de Tone Booster de ideale aanvulling op de Natural Face Lifting massages om juist aan de contouren te werken en een echte facelift te geven. Tone Booster werkt op de spieren en heeft veel weg van een echte workout. Verstevigde spieren zorgen voor een liftend effect. Ook werkt het op het botweefsel, hier hechten de spieren aan en hebben invloed op de contouren van het gezicht.

Het laatste deel van de behandeling bestaat uit een lymfedrainage, om het
opgehoopte vocht en deafvalstoffen af te voeren en het immuunsysteem te
versterken. Met name vochtophopingen onder de ogen en actieve acne hebben hier baat bij.

Duur van de behandeling

De duur van een kuur is afhankelijk van de huidige huidconditie, maar ook van de mate waarin u zelf de behandelingen ondersteunt. Een kuur bestaat uit minimaal 6 behandelingen, tot een maximum van 12–15 behandelingen.
Het beste resultaat bereikt u door tijdens de kuur nutricosmetics (voedingssuppletie) te slikken. Als de huidconditie te laag is starten we alleen met nutricosmetics om eerst collageen aan te maken. Tevens zorgt doelgerichte huidverzorging voor een betere vochtvasthoudendheid van de huid en voor elastine herplaatsing. De resultaten zullen duurzaam zijn mits de huid frequent onderhouden wordt.

Sculpting

Sculpting is ideaal na een kuur Natural Face Lifting, Tone Booster en/of Collageen Booster. Sculpting is een self-treatment voor een strakke en mooie huid! Een behandeling die je thuis zelf kan toepassen en gewoon met de vingers en handpalmen op jezelf uitvoert.

Een workshop van I Shine Today die je deze behandeling leert zodat je deze verder zelf kan uitvoeren. Merk het verbluffende resultaat.

[/su_expand]
Prijslijst bindweefsel massage behandeling

Bindweefsel massage

Kom je voor het eerst in de salon kies dan voor deze optie: Intake met diverse massage technieken (120 min.) €89.50

Reiniging, peeling, massage, lichttherapie en lymfedrainage

Behandeling (90 min.) € 89,50
Reiniging, peeling,lichttherapie, massage, ( lichttherapie of Lymfedrainage.)

Behandeling (60min.) € 60
Reiniging, peeling, massage en lichttherapie

Kuur behandelingen worden gepersonaliseerd.

Deze kan worden aangevuld met een massage voor thuis en het bijpassend serum om tot een mooi en duurzaam resultaat te bekomen.

00000