Behandeling op maat

 

Voor elke eerste behandeling vindt een intake gesprek plaats. Hierin bespreek ik je wensen en krijg je informatie over de huid, de werking van bepaalde ingrediënten en kijken we of jouw huidige verzorgingsproducten aansluiten bij jouw wensen en huid.

Daarna volgt aan het begin van de behandeling een huidanalyse, Daarbij kijk ik of er sprake is van een verdikte, verslapte, slecht doorbloede huid. Een ondervoede, droge huid. Een vette, onzuivere huid. Ook andere factoren die invloed hebben, zoals weersomstandigheden, of stress, worden in het behandelplan meegenomen. Huid problemen zoals acné, couperose, huidaandoeningen, rimpels en een verslapte huid krijgen het beste resultaat door met een kuur te starten. Door de juiste huidverzorging voor thuis te bepalen, werken we samen aan een optimaal herstel en de beste verzorging voor je huid.

Na de huidanalyse begin ik met de behandeling. Ik  luister waaraan jij en  kijk waar je huid op dat moment  behoefte aan heeft, en pas daar mijn werkwijze op aan. Iedere behandeling is dus op maat en kan elke keer een verrassing voor je zijn.

Eventuele persoonlijke wensen met betrekking tot het verwijderen van overtollige haartjes in het gezicht, het verven van wimpers en/of wenkbrauwen is extra bij te boeken.